A kutyák 10 leggyakoribb újévi fogadalma

1. Legalább napi egy hosszú sétára elviszem a Gazdimat, mert neki is kell a mozgás, ráadásul ilyenkor tudom igazán kiélni a kutyaságomat, szimatolhatok, bandázhatok a többiekkel.
 

 

 

 

 

2. Nem válogatok, becsszóra nem válogatok!

3. Idén tényleg elérem a beach bodyt, de ehhez a Gazdinak is segítenie kell, hogy tényleg annyit egyek, amennyire szükségem van. Ehhez minden nap ki kell mérnie az eleségemet!

4. Nem kedvelem, de idén is beadatom a kötelező oltást.

5. Nagyon szeretnék sokáig a Gazdi mellett maradni, ezért még az évi egy szívféreg szűrést és az ezzel járó vérvételt is kibírom érte!

6. Idén kicsit kedvesebb leszek az állatorvossal. Megnézném az arcát, amikor megdöbben, mert csóválva megyek be, pedig tavaly le akartam tépni a nadrágját ?

7. Új játékokat próbálok ki a Gazdival, új trükköket tanulok, hogy friss maradjon az elmém is, ne csak a testem!

8. Nem csenek el semmit a gazditól, a lopott cuccot nem eszem meg titokban és főleg nem hányok az ágyába ezután.

9. A megunt dolgaimat, tálaimat, ruháimat, játékaimat a Gazdival elvitetem azoknak a pajtiknak, akiknek menhelyen kell élniük gazda nélkül (kimondani is szörnyű☹

10. Nem hozom a gazdira a frászt azzal, hogy lakókat gyűjtök a bundámba (a kullancsoktól és a bolháktól engem is kiráz a hideg) ,mert tisztességesen beveszem a bolha-kullancsirtó tablettát, vagy hagyom, hogy a Gazdi rácseppentse a hátamra.

 

A Rexben szívesen segítnünk, hogy a kutyusok be tudják tartani fogadalmaikat, akár táplálási tanácsadásról, fogyasztási tervről, akár bolha-kullancsirtóról van szó:)

 

Időpontfoglalás:

https://rexkisallatrendelo.booked4.us/public/