Asszisztenseink

Dienes Bellók Zsuzsi
Dienes-Bellók Zsuzsanna

Dienes-Bellók Zsuzsanna vagyok. Pályafutásom a Rex Állatkórházban 1991-ben indult.
21 évig egy szuper csapat asszisztenseként dolgozhattam, mivel szakmába vágott, így munka vérvonalú német juhászt, (35 kölyök került ki a kezeim közül, melyek szinte mind őrző-védő szolgálatot láttak el, és külföldi versenyeken is az élbolyban végeztek),majd miniatűr bullterriert is tenyésztettem, jó eredményekkel.
Jelenleg egy kuvasz büszke tulajdonosa vagyok, ő menhelyi kutya. Ő Tenkes.
2012-ben életem új korszaka kezdődött, először kislányom, majd 2018-ban kisfiam is megszületett.
Az a megtiszteltetés ért, hogy 8 év kihagyás után, az új vezetőség úgy gondolta beillenék a csapatba, így a szakma „öregeként” újra munkába állok.
Bízom benne, hogy szakmai tudásommal erősíthetem a Rex új csapatát!

Rédei-Erdős Krisztina

Rédei-Erdős Krisztina

Rédei-Erdős Krisztina vagyok, kicsi korom óta állat imádó. Felváltva más-más kisrágcsálóval osztottam meg életterem: hörcsögökkel, nyuszikkal, degukkal és egy patkánnyal. Később bele kóstolhattam milyen egy cica szolgálatában állni. :)

Majd a vadászgörény tartás rejtelmeivel ismerkedhettem, közel 7 évig, két igen jóképű vadászgörény úr társaságában. Férjemmel jelenleg egy örökbefogadott, 1 szemű kis pincsky keverékkutya legényke társai vagyunk. :)

2014-ig „polgári” foglalkozásaim voltak, de igazán mindig is az állatok érdekeltek, ők azok, akik bármikor képesek mosolyt csalni az arcomra, akár egy-egy rosszabb napon is.  Szerettem volna professzionális szinten házi kedvencekkel foglalkozni, így elvégeztem az Állatorvosi-, állategészségügyi szaksegéd képzést. Kis idő múlva sikerült elhelyezkednem a szakmában, ahol életemben először úgy éreztem, megtaláltam a helyem. A hobbim végre a hivatásommá vált, hiszen ez egy olyan felelős szolgálat, ahol nem teszed le a lantot, ha egy kis élőlénynek a segítségedre van szüksége... És mert állatságból sosem elég, tudásomat, ismereteimet bővítendő, nemrégiben jó eredménnyel elvégeztem a Kutyakozmetikusi szakképzést is.

2021-ben csatlakoztam a REX csapatához, és bízom benne, hogy hosszú távon része lehetek ennek a családnak.