Állatorvosaink

Jerzsele Ákos

Dr. Jerzsele Ákos

Dr Jerzsele Ákos 2004-ben szerezte állatorvos-doktori diplomáját, majd végzését követően az Állatorvostudományi Egyetem munkatásra lett. Ezzel párhuzamosan a Rex állatkórházban kezdte meg klinikai munkáját. 2009-ben szerezte meg Ph.D. fokozatát, 2011-ben pedig kisállatgyógyász-klinikus szakállatorvosi címét. Klinikai munkája során jártasságot szerzett az állatorvosi belgyógyászat több szakterületén, különös tekintettel a bőrgyógyászatban és a szívférgesség kezelésében. 2018-tól az Állatorvostudományi Egyetem Gyógyszertani és Méregtani Tanszékének tanszékvezető egyetemi docense, továbbá az Egyetem tudományos-kutatási rektorhelyettese. Szabadidejét a gyermekeinek és a kis kertjének szenteli, de nem állnak távol tőle a számítógépes játékok, autók sem.

Csereklye Nóra

Dr. Csereklye Nóra

2018-ban végeztem a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen, summa cum laude minősítéssel. TDK- és egyben szakdolgozatomat a lószemészetben alkalmazható fájdalomcsillapító módszerekről írtam.
Hogy mi lesz a hivatásom, már óvodás koromban eldőlt, lelkesedésem az állatok gyógyítása terén pedig az idő múlásával csak fokozódott. Gimnazista korom óta sokat segédkeztem állatorvosi rendelőben, a diploma megszerzése óta pedig a Rex Állatkórház csapatát erősítem. A dolgos mindennapokon a belgyógyászati esetek ellátása mellett az aneszteziológia területén, illetve a szívférges ebek gyógykezelésében vállalok tevékeny részt.
Három kutya és egy ló színesíti az életemet, szabadidőmben sokat lovagolok a Dunakanyar varázslatos tájain, szívesen járom a természetet vagy olvasok egy kalandregényt. 
Tudásomat a belgyógyászat szerteágazó világában szeretném tovább bővíteni, célom pedig továbbra is, hogy a pácienseknek és gazdáiknak a legjobb tudásom szerint segítsek.

 
Donka Melinda

Dr. Donka Melinda

5 éves korom óta tudom, hogy állatorvos szeretnék lenni, ekkor került ugyanis családunkba egy tüneményes briard szuka kölyök. A lelkesedés nem hagyott alább, 10. születésnapomra a Háziállatok tájanatómiája című könyvet kértem szüleimtől (ebből később tényleg tanultam, még jó, hogy az anatómia nem egy változékony tudományág 2003-ban felvételt nyertem az Állatorvostudományi Egyetem állatorvos szakára, ahol 2008-ban szereztem meg állatorvos-doktor diplomámat. Volt szerencsém kétszer egy hónapot eltölteni ösztöndíjjal a Bécsi Állatorvosi Egyetem belgyógyászati, majd onkológiai osztályán.

Gimnazista koromtól fogva látogattam egy csepeli állatorvosi klinikát (Csepeli Állategészségügyi Centrum), hogy minél több gyakorlati tudásra tegyek szert, diplomám kézhezvétele után pedig itt helyezkedtem el állatorvosként. 2013 márciusában kezdtem dolgozni a Primavet Állatklinika csapatában, ahol kiemelt területem a belgyógyászat és az egzotikus állatok gyógyászata lett. Rendszeresen részt veszek hazai konferenciákon, 2018-ban praxismenedzser szakállatorvos másoddiplomát szereztem, 2022-ben pedig az egzotikus állatok gyógyászatának szakállatorvosi diplomáját vehetem át.

2020 novemberétől veszek részt aktívan a Rex Kisállatrendelő életében.

Kisgyermek koromtól állatok között lehetek, ez most sincs másképp, négy macskával, és két nyúllal osztjuk meg lakhelyünket. Ez azért különösen fontos, mert 7 éves kisfiamnak és 5 éves kislányomnak is célom átadni az állatok szeretetét és tiszteletét.